Літо- час для добрих та корисних справ. Так вважає багато людей, не виключенням з них є і студентка історичного факультету Жирна Юлія. Вона відвідала волонтерський табір БУР (Будуємо Україну Разом), який проходив в місті Малин Житомирської області.
БУР –це волонтерський проект, під час якого учасники зможуть подорожувати, досліджувати Україну та допомогати потребуючим людям.
Це проект благодійної організації «Львівської освітньої фундації», яка активно працює у напрямку «Схід-Захід» і прагне зменшити соціальні та ментальні відстані між жителями різних частин країни.
Юлія відмітила, що головна особливість табору полягає в тому, що зранку волонтери працюють фізично, ремонтуючи будинки, будуючи громадський простір, облаштовують арт-зону, а ввечері відвідують екскурсії, беруть участь в семінарах, слухають лекції, грають в ігри…
Юлія разом з іншими волонтерами побувала на Малинській паперовій фабриці- Вайдманн – підприємстві зі 146-річною історією, яка почалася в 1871 році; відвідала еко-село, всі жителі якого є вегетаріанцями, а помешкання побудовані з натуральних матеріалів; взяла участь в семінарі з фізиогноміки; прослухала лекції на тему “Як почати власну справу?” від наймолодшого власника успішного рекламного агентства Вадима Громова (23роки).
Як зазначила Юлія, Бур – це переш за все люди, з якими ти постійно взаємодієш. Це однодумці, які за тиждень проведений разом, встигли стати твоєю сімєю. вона переконалася на власному досвіді, що головне гасло БУРу діє: .

Share This