12 листопада в Кузні української інтелігенції пройшов довгоочікуваний щорічний захід Літо історика-2018.

Спікери підготували чудові доповіді, які супроводжувалися презентацією та фотографіями. Вони надали цінну інформацію тим, хто ще лише починає активне життя, про програми, гранти та школи, що відкривають нові можливості для студентів, дарують їм безцінний досвід та нових друзів з усіх регіонів України та світу.

Магістрантка історичного факультету Юлія Жирна розповіла про волонтерський табір БУР (Будуємо Україну разом). Її колега, Косенко Роман висвітлив свій візит до м. Брюссель в рамках програми EU Study Days.

Студентка четвертого курсу Юлія Брик підготувала доповідь про те, як цього літа вона була в “Школі блогера і громадського журналіста “в м.Запоріжжя, де опанувала навички медіаграмотності.

Другокурсниця Анастасія Матвієнко розповіла про програму “Ковчег”, яка проходила у Польщі, вона поділилася своїм досвідом комунікації у міжнародному молодіжному таборі.

Ілона Варданян голова РС ІФ , студентка третього курсу, зацікавила відвідувачів заходу інформацією про літню школу в Українському католицькому університеті. ЇЇ колега Филь Євгеній, який цього літа відвідав “Школу активного громадянина”, розказав про цей захід.

Команда істориків, які відвідали м. Бремен, поділилися своїми враженнями від Німеччини та участі у програмі KONTAKTE-KONTATЫ.

Під кінець заходу студентів очікувала вікторина з історії Європейського Союзу.

Гості були у захваті від цікавих і різноманітних виступів та не залишилися без смаколиків у вигляду теплого чаю та смачного печива.

Share This